Verzending €3.95 90 DAGEN RETOURRECHT

Portemonnee heren

Portemonnees heren

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 61-80 van 117

per pagina
  1. Exentri multiwallet
    Rating:
    0%
    Vanaf € 63,99
  2. Visconti Nelson Kaarten Portemonnee
    Waardering:
    100%
    Vanaf € 17,99
  3. Fantom X Wallet
    Rating:
    0%
    Vanaf € 119,00
  4. Mala Leather Origin Pasjeshouder RFID
    Waardering:
    100%
    Vanaf € 13,99
  5. Fantom Wallet
    Waardering:
    80%
    Vanaf € 65,99
  6. Mala Leather Origin Portemonnee rits rondom RFID
    Waardering:
    90%
    Vanaf € 23,99
  7. Mala Leather Origin RFID Kaarthouder leder
    Waardering:
    80%
    Vanaf € 17,99
  8. Visconti Ruby Portemonnee Dames
    Waardering:
    90%
    Vanaf € 38,99
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 61-80 van 117

per pagina

Waarom investeren in een goede portemonnee heren?

In onze collectie heren portefeuilles vindt u de mooiste portefeuilles voor mannen. Bovendien is een portemonnee voor mannen bij WalletKing in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met voorvakken en gemaakt van echt leder.
Zoekt u een herenportefeuille, dan moet u zonder twijfel bij Walletking zijn, dé naam op gebied van portemonnees. U vindt bij ons mannen portefeuilles die u zelfs in de meest dure winkelstraten niet tegen zult komen. De heren portomonees die u worden aangeboden zijn allen vervaardigd van de beste materialen zoals authentiek leder of hard aluminium.

Het maakt niet uit waar u van houdt en welke eisen u stelt: Walletking is van alle markten thuis. U vindt bij ons die gebruiksvriendelijke portemonnee of portefeuille die u heel eenvoudig overal mee naartoe neemt. Of het nu een portefeuille is voor dagelijks gebruik of een luxe portemonnee voor chique aangelegenheden, bij Walletking slaagt u altijd een unieke herenportefeuille te vinden. Of u nu voor uzelf winkelt of op zoek bent naar een trendy cadeau, uw goede smaak wordt onderstreept door een keuze uit onze opmerkelijke collectie portemonnees en portefeuilles.

 

Welllicht kent u de ervaring wel, pasjes kwijt of onbeschermd meenemen? Uw bankpas beschadigd, rijbewijs kwijt of identiteitskaart vergeten? Dit alles kan heel vervelend zijn, maar ook volkomen onnodig. Want zeg nu zelf, met een heren portemonnee was dit heel eenvoudig voorkomen.



Waarom is een portemonnee heren zo handig?

Een portemonnee is ontzettend handig om uw pasjes goed georganiseerd te bewaren. Alle belangrijke pasjes heeft u direct bij elkaar zitten en u raakt nooit meer iets kwijt. Wellicht herkent u de situatie wel dat u bij de kassa staat en de schrik u om het hart slaat wanneer u merkt dat u uw pinpas verloren bent. Met een portefeuille heren zal dit niet zo snel gebeuren. Alles heeft u bij de hand in een handomdraai.

Een portemonnee heren als bescherming

Een andere reden waarom het verstandig is om in een mannen portefeuille te investeren, is dat u uw pasjes beter beschermt tegen beschadigingen. De portefeuille beschermt pasjes tegen krassen en ook wanneer u de portefeuille laat vallen, zal er niets met de pasjes gebeuren. Een portefeuille voor mannen is er speciaal op ingericht om al uw belangrijke pasjes van een plaats te voorzien. Ook een portemonnee biedt plaats voor enkele pasjes, al zal er minder ruimte voor verschillende pasjes zijn dan in een portefeuille.

Een portemonnee heren in groot of klein formaat

Heeft u veel verschillende pasjes, dan kan een grote portefeuille voor u het beste werken. Toch is het niet altijd heel praktisch om een grote portefeuille mee te nemen als u niets hebt om het in weg te stoppen. In dat geval is het praktischer om voor een kleiner formaat te gaan. Een kleine portefeuille mannen wordt wat makkelijker weggestopt in een binnenzak. Natuurlijk kunt u ook hier kiezen voor een kleine of een grote portefeuille waardoor u bij iedere gelegenheid kunt kiezen welke portefeuille op dat moment het meest geschikt is.

 

Leren portemonnees

Hier kunt u een ruim aanbod vinden aan leren portemonnees van merkdesigners en materialen van de hoogste kwaliteit. Elk type handvervaardigde portemonnee voor heren en dames en ook modellen met een rits rondom, portemonnees van echt Italiaans leder. In deze afdeling kunt u zowel luxe als goedkope portemonnees vinden. De drie meest voorkomende soorten leder voor portemonnees zijn topnerf, volnerf en nappaleer: allemaal voorradig in verschillende vormen en maten. Kies elk soort grote of dunne portemonnee van leer uit onze vele mogelijkheden en stijlen. Koop online een portemonnee leer van ons en u krijgt onze 100% tevredenheidsgarantie.

Een portemonnee heren als modeaccessoire

Tegenwoordig is het doodnormaal wanneer u als man uw voorkomen opsiert met accessoires. Een accessoire is een aanvulling op een outfit, maar het is ook nog eens extra handig als de accessoire praktisch is en een bepaald gebruiksgemak heeft. Een portefeuille of portemonnee voor mannen is een perfect voorbeeld van een mooie, maar ook heel praktische accessoire voor heren.
De portefeuille is zoals gezegd een heel handige bewaarplaats voor diverse pasjes, maar is ook een graag gezien item om bij u te dragen. Het is dan ook niet voor niets dat een portefeuille voor heren in de meest mooie vormen wordt gemaakt. Naast vorm is ook de kleur en het gebruikte materiaal een onderdeel van de smaakgevoeligheid van de man. Daarom is onze collectie portefeuilles voor heren bijzonder uitgebreid.
De portefeuilles vallen op door de stoere en rauwe materialen waar ze van gemaakt worden. Denk maar aan authentiek leder of een aluminium beschermhoes. Beide materialen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk omdat ze tegen een stootje kunnen en eenvoudig schoon te houden zijn. Een aluminium hardcase is steviger dan leder of een ander soort stof, maar leder daarentegen is veel flexibeler dan een hardcase. Het is aan u wat voor u de meest praktische oplossing is. Kunt u niet kiezen, dan neemt u ze toch allebei? Op deze manier ervaart u het beste van beide werelden.