Verzending €3.95 90 DAGEN RETOURRECHT

Algemene voorwaarden

Door uw bestelling te bevestigen, accepteert u de volgende Algemene voorwaarden:

Walletking, een divisie van Aitos International Limited. In deze voorwaarden noemen we onszelf WalletKing. Wij zijn Geregistreerd bij de MFSA Registry of Companies, Malta Handelsregisternummer: C43572 Btw-identificatienummer: MT19033027

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Walletking en op elke totstandgekomen overeenkomst op afstand tussen Walletking en consument.

Bevestiging

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons via e-mail een bevestiging met informatie over uw bestelling. Houd de orderbevestiging bij de hand als u contact opneemt met onze klantenservice.

Levering
Geaccepteerde bestellingen worden normaal gesproken binnen 24 uur verzonden nadat de bestelling op onze website is geplaatst, behalve in het weekend en op officiële feestdagen wanneer we normaal gesproken niet werken.

Alle bestellingen worden verwerkt vanuit ons magazijn in Luxemburg en verzonden met Deutsche Post, PostNL of DHL. Voor levering binnen de EU geldt het btw-tarief per ontvangend land en is bij de prijs inbegrepen.

De prijs
De vermelde prijzen in het assortiment zijn inclusief btw. Voordat u de bestelling bevestigt, ziet u een totale prijs inclusief de door u gekozen verzendoptie.

Eigendom
Gekochte producten blijven ons eigendom tot ze volledig door de klant zijn betaald. Zodra de goederen bij u of een door u aangewezen derde zijn afgeleverd, draagt u de verantwoordelijkheid voor de goederen en bent u dienovereenkomstig aansprakelijk. 

Annulering

Zodra uw bestelling is geplaatst, bevestigen we dit door een automatisch gegenereerde e-mail te sturen. Als enige informatie in deze e-mail onjuist is, of als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, is het uw plicht om ons onmiddellijk te informeren.

U hebt het recht om uw bestelling te annuleren voordat deze bij ons is verzonden. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur vanaf het moment van bestellen.

We behouden ons het recht voor om een bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren totdat de verzendbevestiging naar u is verzonden.

Zodra uw bestelling is bevestigd en verzonden, ontvangt u een nieuwe e-mail met verzendgegevens.

Uw rechten om te annuleren
U hebt het recht om een bestelling te annuleren, maar we zullen de verpakking en verzendkosten niet terugbetalen als de goederen al voor verzending zijn verwerkt. Raadpleeg ons retourbeleid hieronder.
Alle instructies om te annuleren moeten duidelijk zijn en het bevestigingsnummer vermelden in de e-mail die u hebt ontvangen op het moment dat u uw bestelling plaatste.

Retourbeleid
U kunt elk item aan ons retourneren als het niet is gebruikt of gedragen en de sabotagezegels aanwezig zijn waar sabotagezegels zijn aangebracht en u:
(i) stuur de goederen binnen dertig dagen na levering aan u terug met alle originele verpakking;
(ii) volg al onze instructies zoals vermeld in ons retourbeleid;
(iii) accepteren dat wij niet verantwoordelijk zijn als de goederen ons om welke reden dan ook niet bereiken.
Geen van bovenstaande heeft invloed op uw wettelijke rechten

   

Online betaling

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?
Bij Walletking accepteren we betalingen met de volgende betaalmethoden: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Klarna Pay Later, iDEAL en Paypal.

Veilig online betalen met Adyen

Betalingen worden verwerkt via onze betalingspartner Adyen en zijn volledig versleuteld met SSL, zodat u zich volledig veilig kunt voelen. Walletking, noch iemand anders, zal ooit uw persoonlijke gegevens te zien krijgen. Via Adyen bieden wij betalingen aan met Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Klarna Pay Later en iDEAL. Adyen is gecertificeerd volgens het hoogste niveau van de PCI-standaard. Samen met Adyen zorgen we ervoor dat winkelen bij ons een van de veiligste plekken online is om je persoonlijke boodschappen te doen.

Betalen met PayPal

Als u kiest voor betaling via PayPal, kunt u betalen met het saldo van uw bestaande PayPal-account OF met Visa / Mastercard, zelfs als gast. Voor deze optie is geen Paypal-account vereist.

Houd er rekening mee dat u aan het einde van het bestelproces direct wordt doorgestuurd naar PayPal.

Als u al PayPal-klant bent, kunt u daar met uw gebruikersgegevens inloggen op uw account en de betaling uitvoeren. Als u nieuw bent bij PayPal, kunt u als gast betalen of een PayPal-rekening openen en vervolgens de betaling voltooien. De betaling wordt meestal binnen enkele minuten geregistreerd en uw bestelling wordt direct verwerkt.