Verzending €3.95 90 DAGEN RETOURRECHT

Visconti

Visconti - Synoniem voor Elegante Leren Portemonnees en Pasjeshouders

Welkom bij de wereld van Visconti, waar luxe en functionaliteit samenkomen in onze zorgvuldig samengestelde collectie van leren portemonnees en pasjeshouders. Bij Walleting.nl zijn we trots om een breed assortiment van Visconti-producten aan te bieden, ontworpen met zowel dames als heren in gedachten.

Over Visconti:
Visconti staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en het gebruik van hoogwaardig leer. Elke portemonnee en pasjeshouder is met zorg ontworpen om niet alleen een stijlvol accessoire te zijn, maar ook een duurzaam product dat de tand des tijds weerstaat.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 66

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 66

per pagina

Collectie voor Dames:

  • Visconti Dames Portemonnees: Ontdek onze selectie van elegante en functionele leren portemonnees, perfect voor de moderne vrouw.
  • Visconti Pasjeshouders voor Dames: Ideaal voor het compact opbergen van uw belangrijkste pasjes zonder in te leveren op stijl.

Collectie voor Heren:

  • Visconti Heren Portemonnees: Robuust, stijlvol en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse man.
  • Visconti Pasjeshouders voor Heren: Slank design gecombineerd met praktische indeling voor de essentiële pasjes.

Kwaliteit en Design:
Visconti's toewijding aan kwaliteit is zichtbaar in elk detail, van de keuze van het leer tot de precisie van de stiksels. Hun producten zijn een investering in duurzaamheid en tijdloze elegantie.