Verzending €3.95 90 DAGEN RETOURRECHT

Verzending & Levering

Levering

Geaccepteerde bestellingen worden normaal binnen 24 uur nadat de bestelling op onze website is geplaatst, verzonden behalve in het weekend en op nationale feestdagen waarop we normaal gesproken niet werken.

Alle bestellingen worden verwerkt vanuit ons magazijn in Luxemburg en verzonden met Deutsche Post, PostNL of DHL. Voor levering binnen de EU geldt het btw-tarief per ontvangend land en is bij de prijs inbegrepen.

Standaard Levering ( PostNL )

  • Verzending €3.95
  • Begrensd Track and Trace
  • Op dit moment hanteren wij levertijden van 3 tot 10 werkdagen.

DHL Express

  • Levering 1-2 werkdagen indien vóór 10:30 besteld
  • DHL Express Track and Trace
  • Express levering tegen de kostprijs van €15,99

Waar is mijn bestelling?

Standaard levering duurt meestal 3 - 10 werkdagen, maar in sommige gevallen kan het iets langer zijn. We hopen dat u een beetje geduld kunt hebben als u een kleine vertraging ondervindt. Kleine vertragingen kunnen optreden om verschillende redenen buiten onze controle.

Wanneer komt mijn pakket aan?

Als je op een doordeweekse dag voor 12:00 uur hebt besteld, verzenden we je bestelling dezelfde dag nog! Uw pakket zou binnen 3 - 10 werkdagen moeten aankomen. Raadpleeg uw e-mail "Walletking-bestelling verzonden" om te zien of u een trackingnummer voor uw pakket hebt ontvangen.

Als je je trackingnummer hebt ontvangen, ga dan naar Hoe Track & Trace werkt om precies te zien waar je pakket is en wat de vertraging kan veroorzaken.

Als je geen trackingnummer hebt ontvangen, komt dat omdat je bestelling als gewone post is verzonden vanwege het kleine formaat en de waarde. Maar wees geduldig! Die komt waarschijnlijk binnenkort aan.

Het komt zelden voor dat we problemen hebben met ontbrekende pakketten.

ALS HET NA 10 WERKDAGEN NIET IS AANGEKOMEN, VOLG DAN DE VOLGENDE STAPPEN:

  1. Controleer de bevestigingsmail van je bestelling en zie het exacte adres waar we je bestelling naartoe hebben verzonden. Klopt het adres 100%?
  2. Zorg ervoor dat uw naam vermeld staat in uw mailbox, dit is erg belangrijk! Anders bezorgt de post je pakket soms niet.
  3. Neem contact met ons op en vertel ons of er een probleem is met uw adres of naam op de mailbox. Onze geweldige klantenservice helpt je dan verder en stuurt je direct een nieuw vervangend pakket!
  4. We zullen een onderzoek starten naar het ontbrekende pakket, meestal vindt een postkantoor het in de verkeerde doos of in de verkeerde hoek en wordt het naar ons teruggestuurd.

Bedankt voor je geduld!

Hoe volg ik mijn bestelling?

Controleer uw e-mail "Walletking-bestelling verzonden", als uw trackingnummer begint met de letters LY, is uw bestelling hier volledig traceerbaar.
Als je geen trackingnummer kunt vinden of als je trackingcode begint met QU, komt dat omdat je bestelling als post is verzonden vanwege het kleine formaat en hier slechts gedeeltelijk kan worden getraceerd


DHL Express-tracking

U zou binnen een paar uur trackinginformatie moeten kunnen zien.

Als u uw DHL-trackingnummer heeft, kunt u dit hier volgen: Dhl.com/tracking