GRATIS levering vanaf €50 90 DAGEN RETOURRECHT

Laguiole Zakmes met handvat van olijfhout

SKU
DUB000015
Op voorraad
€ 29,90
-
+
Overzicht
  • Dit Laguiole vouwmes is handgemaakt volgens strikte specificaties: 440 roestvrijstalen lemmet: dit staal, ook wel chirurgiestaal genoemd, is perfect voor een vouwmes. Het bevat een hoog percentage carbon (voor een scherpe snijkant) en chroom (om roest te voorkomen).
  • Olijfhouten handvat met twee gesmede roestvrijstalen bolsters: de 2 bolsters garanderen de stevigheid van het handvat. Deze zijn gesmeed. Het olijfboomhout is van nature geaderd en geeft dit mes authenticiteit, en draagt een beeld van traditionele waarden.

Dit Laguiole vouwmes is handgemaakt volgens strikte specificaties: 440 roestvrijstalen lemmet: dit staal, ook wel chirurgiestaal genoemd, is perfect voor een vouwmes. Het bevat een hoog percentage carbon (voor een scherpe snijkant) en chroom (om roest te voorkomen).

Toen de kunst van de beste messenmakers onze streken, onze oorsprong en onze tradities ontmoette, werd een uitzonderlijk product geboren: de Laguiole.

Iedereen kent dit beroemde mes, versierd met de karakteristieke bij. Naast zijn voor de hand liggende functionaliteiten, is een Laguiole een onuitputtelijke bron van eenvoudige genoegens, zoals het in je zak dragen, op de mooiste tafels leggen, de textuur van het houten handvat voelen, het zorgvuldig vormgeven.

Meer informatie
Afmetingen 110 x 23 x 16 mm ( when open 200 mm )
GTIN / EAN / UPC 3661190000163
Materiaal Staal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laguiole Zakmes met handvat van olijfhout
Uw waardering