Verzending €3.95 90 DAGEN RETOURRECHT

Pasjeshouders

Pasjeshouders: Uw Essentiële Partner voor Dagelijks Gebruik

Bent u op zoek naar de perfecte pasjeshouder die niet alleen praktisch is maar ook uw persoonlijke stijl benadrukt? Walleting.nl biedt een uitgebreide collectie pasjeshouders aan die aan al uw wensen voldoet: van leren tot aluminium, met ruimte voor 12 tot 20 pasjes, inclusief geavanceerde anti-skim RFID-bescherming.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 141

per pagina
 1. Ögon Designs Stockholm Smart Case V2.0 RFID Creditcardhouder Aluminium
  Waardering:
  95%
  Vanaf € 47,99
 2. Visconti Evan Pasjeshouder leer
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 24,99
 3. Fantom Wallet
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 68,99
 4. ZEN Pop-Up Pasjeshouder
  Rating:
  0%
  Vanaf € 14,99
 5. Exentri Wallet Portemonnee & Creditcardhouder
  Waardering:
  91%
  Vanaf € 53,99
 6. VIKING Slim Portemonnee
  Rating:
  0%
  Vanaf € 44,99
 7. Visconti Razor - Kaarthouder met RFID-bescherming
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 16,99
 8. Mala Leather Origin Portemonnee rits rondom RFID
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 23,99
 9. Dango Dapper Wallet
  Rating:
  0%
  Vanaf € 69,00
 10. Visconti Nelson Kaarten Portemonnee
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 17,99
 11. Mala Leather Origin RFID Kaarthouder leder
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 17,99
 12. Dango D01 Dapper Bifold Wallet
  Rating:
  0%
  Vanaf € 79,00
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 141

per pagina
 • Leren Pasjeshouder: Kies uit onze premium selectie van leren pasjeshouders, beschikbaar in diverse stijlen en kleuren voor zowel mannen als vrouwen.
 • Metalen Pasjeshouder: Voor een duurzame en moderne look, bekijk onze metalen en aluminium pasjeshouders, perfect voor het beschermen van uw pasjes tegen buigen en breken.
 • Uitschuifbare Pasjeshouders: Met een eenvoudig mechanisme heeft u snel toegang tot uw pasjes. Ideaal voor de snelle levensstijl van vandaag.
 • Pasjeshouder met Muntvak: Voor diegenen die naast pasjes ook munten handig willen opbergen, bieden onze pasjeshouders met muntvak de perfecte oplossing.
 • RFID Pasjeshouder: Bescherm uw persoonlijke informatie tegen ongewenste scans met onze RFID-blokkerende pasjeshouders.

De voordelen van een kaarthouder

Een kaarthouder saai en onhandig? Niet als je een keuze maakt uit ons prachtige aanbod! Bij ons vindt u moderne, slanke en stijlvolle creditcardhouders. Steeds meer mensen zien de voordelen in van het gebruik van een creditcardhouder nu het formaat steeds handzamer en comfortabeler wordt. De pasjeshouders kunnen worden gebruikt voor het bewaren van creditcards, betaalkaarten en enkele bankbiljetten. Een kaarthouder is doorgaans veel handzamer dan een creditcardportemonnee waar je dan wel weer meer kaarten en contanten in kunt bewaren.

 

Het heeft een tijd geduurd voordat mensen het nut van een kaarthouder zagen. Je kunt natuurlijk lang niet alles meenemen in een kaarthouder en het biedt doorgaans geen plaats voor contant geld, hooguit een of twee bankbiljetten. Waarom zou je dan een pashouder verkiezen boven een pasjes portemonnee? Een pasjes portemonnee biedt dan weliswaar meer plaats voor pasjes en contant geld, maar is daardoor ook veel minder handzaam dan een pasjeshouder. Er zijn vele voordelen die pleiten voor het gebruik van een pasjeshouder en steeds meer mensen zien het belang van het kopen voor een houder van pasjes in.

 

Verschillende soorten pasjeshouders

Er zijn veel verschillende soorten pasjeshouders. Vaak worden ze ook kaartenhouder, creditcard houder of creditcard etui genoemd. Een creditcard etui kenmerkt zich vooral door de sluiting met een rits of een drukknoop. Een etui voor creditcards biedt vaak meer ruimte voor pasjes dan de gemiddelde pasjeshouder. Vaak zijn de etuis van wat zachtere materialen zoals leder. Ook kun je kiezen voor een uitschuifbare pasjeshouder. Vaak hebben dergelijke pasjeshouders een knopje op de onderzijde. Druk je op het knopje dan komen de pasjes in de houder trapsgewijs tevoorschijn. Dit zijn enkele modellen waarin je pasjeshouders kunt vinden.

Tips bij het aankopen van een kaarthouder

Overweeg je om een kaarthouder te kopen, denk dan eerst na aan welke eisen je kaarthouder moet voldoen. Wil je niet alleen bescherming bieden tegen krassen en buigen, maar ook tegen RIFD-scanning? Kijk dan naar de specificaties van de kaarthouder van je keuze. Hier zal bij staan of het de bescherming biedt tegen deze vorm van criminaliteit. Met een kaarthouder die RIFD-scanning tegengaat, bied jij je pasjes de beste bescherming. Heb jij je eigen visitekaartjes en wil je die waar je ook maar bent uit kunnen delen aan mensen, dan is een kaarthouder ideaal. Er is voor visitekaartjes zelfs een speciale visitekaartjeshouder verkrijgbaar. Op deze manier heb je altijd je kaartjes paraat wanneer de gelegenheid zich voordoet om ze uit te delen. Pasjeshouders bieden ruimte voor al je belangrijke pasjes. Het enige wat je er niet beschermd in weg kunt stoppen, is je paspoort. Ga je een kaarthouder kopen, kijk dan meteen voor een paspoort hoesje en voorkom beschadigingen aan je belangrijkste papieren en pasjes.

Waarom zou je een houder voor pasjes moeten aanschaffen?

Er zijn verschillende redenen voor het kopen van een houder voor pasjes. Allereerst staan we erom bekend enorm veel pasjes mee te nemen. Dit zijn dan niet alleen bankpassen en een identiteitskaart, maar eveneens, of misschien wel juist, klantenpassen en spaarpassen van de meest uiteenlopende winkels. Overweeg je om gebruik te gaan maken van een pasjeshouder, ook wel creditcardhouder genoemd, dan is het tijd om echt kritisch naar al je pasjes te kijken. Bekijk welke je echt nodig hebt, meestal zijn dat er maar een stuk of zes. De spaarkaart van de schoenenzaak op de hoek of de bakker hoef je echt niet altijd bij je te hebben. En heb je dan eindelijk de schifting in pasjes gemaakt, dan kun je gebruik gaan maken van een pasjeshouder. Het eerste voordeel van een pasjeshouder is dat deze veel handzamer is dan een portemonnee of portefeuille. Je neemt een pasjeshouder veel makkelijker mee in een broekzak of binnenzak. Naast dit praktische element heeft een pasjeshouder ook een beschermende functie. Je bankpas bijvoorbeeld, wordt door een aantal pasjeshouders beschermd tegen RIFD-scanning waarbij criminelen door middel van radiogolven op afstand informatie van je bankpas kunnen halen en daze kunnen opslaan. Doordat we steeds meer contactloos gaan betalen, hebben de bankpassen een NFC-chip waarbij RIFD-scanning steeds vaker gebeurt. Sommige kaarthouders kunnen deze radiogolven blokkeren. Naast ruimtebesparing en bescherming tegen criminele activiteiten, beschermt de kaarthouder de pasjes ook nog tegen krassen en buigen. Wanneer er te veel krassen op een pas met magneetstrip of chip komen, zal de werking niet meer optimaal zijn of zelf verdwenen zijn. In een kaarthouder blijven de pasjes vrij van krassen en bestand tegen buigen.